top of page

SENARAI SUMBANGAN DANA PROJEK TAIPING

8 Mac 2021


Antara langkah yang diambil sebagai strategi kempen mengumpul dana Projek Taiping, sebuah jadual senarai penderma telah dibangunkan dan dimuatnaik dalam laman web gayongadat.com. Laman ini telah dimuatkan sebagai sub tajuk di Laman Yayasan Kebajikan Gayong Malaysia. Jadual ini memuatkan maklumat nama orang perseorangan dan gelangang-gelangang, jumlah sumbangan yang dijanjikan dan jumlah sebenar yang dimasukkan ke akaun YKGM. Senarai ini akan dikemaskini dari semasa ke semasa dengan memasukkan nama-nama penyumbang baru dan juga gelanggang-gelanggan yang tidak tersenarai.


Para penderma boleh memaklumkan jumlah yang dicadang (Anggaran) sementara memperoleh Amaun Sebenar yang dimasukkan ke tabung. Sumbangan boleh dimasukkan secara berperingkat sehingga kempen pungutan ditamatkan oleh pihak penganjur. Urus Setia akan mencatatkan anggaran sumbangan sebaik sahaja menerima maklumat (via whatsapp) di jalur Anggaran, dan akan memindahkan angka tersebut apabila menerima maklumat bahawa amaun yang dijanjikan telah dimasukkan ke dalam akaun:


Dengan mengambil langkah ini, pihak urus setia menjangka semua pihak akan dapat mengikuti sendiri jumlah terkumpul dan menyegarkan komitmen semua pihak bagi mewujudkan mercu tanda Silat Seni Gayong. Dalam masa yang sama menimbulkan rasa tanggungjawab untuk meningkatkan jumlah sumbangan masing-masing.

Comments


bottom of page